Een jarenlange samenwerking en onderling vertrouwen beschrijft de relatie die Masset Solutions heeft met Doedijns Hydraulics. Dat heeft ervoor gezorgd dat we de inbraakinstallatie mochten vervangen en uitbreiden voor het hoofdkantoor in Waddinxveen.

Opdrachtgever: Doedijns Hydraulics
Locatie: Wadinxveen

De beveiliging voor Doedijns Hydraulics bestaat zowel uit een brandmeldinstallatie met een doormelding en een ATS 4000 inbraakinstallatie met toegangscontrole. De toegangscontrole geeft middels een pasjessyteem toegang tot het pand. Aan het toegangscontrole systeem is een registratiesysteem gekoppeld, zodat de beheerder precies weet wie er in het pand aanwezig zijn.

Naast de levering van de installaties, verzorgt Masset Solutions ook het jaarlijkse onderhoud aan de brandmeldinstallatie, inbraakinstallatie en het toegangscontrolesysteem. Het maandelijkse beheer van de brandmeldinstallatie (BBMI) mogen wij ook uitvoeren.

Ook zij kozen voor een veilig gevoel

21 juli 2023

Project: Zweeds Meubelgigant Duiven

4 april 2023

KDV De Dartel

12 januari 2023

Lucid Motors

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

688 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak