Bij een overdekte showroom met honderden machines is een goede beveiligingsinstallatie enorm belangrijk. De machines zijn erg kostbaar en lopen daarom een hoger risico op diefstal. Dé reden dat HSH Heftrucks Masset Solutions inschakelde voor de complete beveiliging van het pand. In 3 weken realiseerden we het beveiligingsproject.

Opdrachtgever: HSH Heftrucks
Locatie: Bunnik

HSH Heftrucks is gespecialiseerd in de verkoop, verhuur, import en export van nieuwe én gebruikte vorkheftrucks. Voor het nieuwe pand in Bunnik heeft Masset Solutions de complete beveiliging verzorgd. In de overdekte showroom staan gemiddeld 400 machines, met een capaciteit die varieert van 500 tot 50.000 kg. Het aanbod van HSH Heftrucks bestaat onder andere uit magazijntrucks, hoogwerkers en ruw terrein trucks.

De beveiligingsinstallaties van Masset Solutions bestaan uit een uitgebreide inbraakinstallatie volgende de laatste normen met een gekoppeld camerasysteem. Er is een Full HD IP camerasysteem van Hikvision geïnstalleerd. Deze camera’s geven zowel overdag als ’s nacht een haarscherp beeld. Tevens kan de klant wereldwijd middels een app de beelden live bekijken en eventueel terugkijken.

Ook zij kozen voor een veilig gevoel

12 januari 2023

Lucid Motors Nederland

24 november 2022

Hotel Maassluis

17 november 2022

Cemex B.V.

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

688 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak