In het centrum van Amsterdam heeft Dille & Kamille een zeer mooie en grote vestiging op de Nieuwendijk. In deze hippe winkel vind je alles voor huis, tuin en keuken. Onmisbare basics en lekkere hebbedingen. Ook beschikt deze vestiging over een keuken die gebruikt wordt voor kookworkshops, demonstraties of proeverijen.

Inbraakbeveiliging & Camera observatie

In 2013 heeft Dille & Kamille een nieuwe vestiging geopend in Amsterdam. Masset Solutions mocht voor dit pand de inbraakbeveiliging en camera-observatie  verzorgen. Na een aantal jaar hebben we in 2018 de inbraakinstallatie mogen uitbreiden naar het hoogst haalbare niveau. Ook het camera-observatie systeem is geüpgraded. Masset Solutions heeft de nieuwste technieken toegepast ter voorbereiding op de toekomst.

Website: www.dille-kamille.nl

Is uw pand goed beveiligd?

Masset Solutions heeft al ruim 30 jaar ervaring in het beveiligen van winkelpanden, bedrijfspanden. kinderdagverblijven, horeca, verzorgingshuizen parkeergarages etc. Onze specialisten adviseren u graag en kunnen het gehele proces voor u verzorgen. Van levering tot installatie en onderhoud.

Neem contact op via het formulier voor een vrijblijvende offerte. U ontvangt binnen 24 uur een reactie (tijdens werkdagen). Telefonisch zijn wij bereikbaar op 088 – 77 88 300.

Ook zij kozen voor een veilig gevoel

21 juli 2023

Project: Zweeds Meubelgigant Duiven

4 april 2023

KDV De Dartel

12 januari 2023

Lucid Motors

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

2881 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak