Inbraakbeveiliging CBS Prins Maurits

Masset Solutions is nauw betrokken om het scholencomplex CBS Prins Maurits in Dirksland op het hoogst haalbare niveau te beveiligen tegen inbraak.

Jaarlijks onderhoud inbraakinstallatie

Om de optimale werking van een inbraakinstallatie te kunnen garanderen, dient de installatie ieder jaar onderhouden te worden door een expert. Masset Solutions mag dit jaarlijks verzorgen bij CBS Prins Maurits. Tijdens ons jaarlijks onderhoud wordt de inbraakinstallatie schoongemaakt, grondig getest en waar nodig worden er storingen opgelost. Bij onze laatste inspectie hebben onze experts ook de inbraakcodes nagelopen en gewijzigd voor extra veiligheid. Door de installatie jaarlijks te onderhouden, voldoet het pand aan de wettelijk gestelde eisen.

Vrijblijvend advies

Wilt u weten waar uw schoolgebouw wettelijk aan moet voldoen? Of bent u benieuwd welke eisen aan uw pand worden gesteld? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel ons via 085 – 0512643.

Ook zij kozen voor een veilig gevoel

4 april 2023

KDV De Dartel

12 januari 2023

Lucid Motors

24 november 2022

Hotel Maassluis

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

2881 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak