Brandwerende scheidingen Nieuwe Luxor Theater

Gelegen op de Kop van Zuid in Rotterdam aan de voet van de Erasmusbrug bevind zich het Nieuwe Luxor Theater. Eén van de grootste theaters in Nederland. In april 2001 opende zij haar deuren. Een verlengstuk van het Oude Luxor Theater aan de Kruiskade in Rotterdam.

Het Nieuwe Luxor Theater heeft een moderne uitstraling en dient als een unieke evenementenlocatie. De Theaterzaal in het Nieuwe Luxor is geschikt voor gezelschappen van 220 tot 1550 gasten. Er zijn veelal voorstellingen van grootschalige producties van musical & muziektheater, cabaret, theaterconcerten, opera en dans voor jong en oud te zien. Tegenwoordig is zij ook zeer geschikt voor zakelijke bijeenkomsten, recepties of borrels.

Herstellen van brandwerende scheidingen

De brandveiligheid van het Nieuwe Luxor Theater is van hoge prioriteit, om de veiligheid van de gasten, het personeel en het gebouw te garanderen. Masset Solutions heeft van het Nieuwe Luxor Theater de opdracht gekregen om alle brandwerende scheidingen te herstellen.

Werkwijze

Met een scan door heel het pand heeft Masset Solutions alle brandwerende scheidingen nagelopen. Alle 8 de verdiepingen, zowel de optreedzalen als de overige ruimtes, zijn gecontroleerd. De brandwerende scheidingen die hersteld moesten worden zijn gerepareerd. Alle scheidingen zijn weer up to date en voldoen aan de wettelijk gestelde eisen die staan vermeld in het Bouwbesluit 2012.

Is uw pand bouwkundig brandveilig?

Bent u benieuwd of ook uw pand bouwkundig brandveilig is? Masset Solutions komt graag vrijblijvend bij u langs voor een grondige inspectie en een advies op maat. Maak een vrijblijvende afspraak door het formulier in te vullen of bel ons voor meer vragen: 088 – 77 88 300!

Ook zij kozen voor een veilig gevoel

21 juli 2023

Project: Zweeds Meubelgigant Duiven

4 april 2023

KDV De Dartel

12 januari 2023

Lucid Motors

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

3447 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak