Brandveiligheid Waalse Kerk Leiden

Voor de Waalse Kerk in Leiden hebben wij de brandveiligheid mogen upgraden door de huidige brandmeldcentrale te vervangen en de brandmeldinstallatie uit te breiden, realiseren van brand- & storingdoormelding en het ontwerpen en vervaardigen van digitale bouwkundige onderleggers en installatieplattegronden. Daarnaast zorgt Masset Solutions ervoor dat de brandveiligheid gewaarborgd blijft door jaarlijks het onderhoud te verzorgen en iedere maand het maandelijks beheer uit te voeren. Bekijk de video hoe wij het maandelijks beheer uitvoeren.

Wat doen wij maandelijks:

> Maandelijks beheer brandmeldinstallatie

Iedere maand dient de brandmeldinstallatie gecontroleerd te worden. De Waalse Kerk besteedt dit iedere maand uit aan Masset Solutions. Bekijk de video hoe wij onze werkzaamheden iedere maand uitvoeren.

Wat doen wij jaarlijks:

> Jaarlijks onderhoud brandmeldinstallatie

De brandmeldinstallatie wordt ieder jaar onderhouden door Masset Solutions. De onderhoudswerkzaamheden vinden 1x per jaar plaats. Onze experts controleren de installatie op de juiste werking.

Is uw pand brandveilig?

Masset Solutions heeft al ruim 30 jaar ervaring in de brandbeveiliging. Onze experts adviseren u graag en kunnen het gehele proces voor u verzorgen. Van levering tot installatie en onderhoud.

Wilt u bijvoorbeeld weten waar uw kinderdagverblijf of school wettelijk aan moet voldoen? Of bent u benieuwd welke eisen aan uw pand worden gesteld? Neem vrijblijvend contact met ons op of bel ons via 088 – 77 88 300.

Ook zij kozen voor een veilig gevoel

21 juli 2023

Project: Zweeds Meubelgigant Duiven

4 april 2023

KDV De Dartel

12 januari 2023

Lucid Motors

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

2881 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak