Fletcher Hotel heeft Masset Solutions de opdracht gegeven om de brandveiligheid voor een aantal hotels te verbeteren.  Fletcher Hotels heeft immers de veiligheid van haar gasten hoog in het vaandel staan!

Fletcher Hotel Amsterdam noodverlichting

Case: Fletcher Hotel Amsterdam

Het luxe designhotel Fletcher Amsterdam ligt aan de A2 en de A9. Het gloednieuwe futuristische hotel is maar liefst 60 meter hoog en beschikt over 120 luxe designkamers en zes multifunctionele vergaderruimtes. Op verdieping 17 en 18 genieten gasten op hoge hoogte van een heerlijke hapje en drankje in SKY Bar & Lounge Pi of SKY Restaurant Pi.

Voor Fletcher Hotel Amsterdam heeft Masset Solutions de noodverlichting hersteld. Bezoekers hoeven dus niet lang te zoeken voordat ze tegen een nooduitgang aanlopen. De nooduitgangbordjes hangen duidelijk in het zicht en voldoen aan de wettelijke verplichtingen. Tevens verzorgd Masset Solutions het onderhoud alle noodverlichting door het hele gebouw.

Ook zij kozen voor een veilig gevoel

21 juli 2023

Project: Zweeds Meubelgigant Duiven

4 april 2023

KDV De Dartel

12 januari 2023

Lucid Motors

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

688 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak