12GO Biking is één van de grootste fietsenwinkel van Nederland. In dit enorme winkelpand gevestigd in Moordrecht, verkopen zij duizenden fietsen, fietsonderdelen en accessoires. Een goede veiligheid voor klant en personeel is dan ook erg belangrijk.

2011: Start 12GO Biking in Moordrecht

Nadat de boerenschuur letterlijk uit haar voegen groeide verhuisde 12GO Biking in 2011 naar Moordrecht. Sinds de start op het bedrijventerrein Gouwe Park verzorgt Masset Solutions de totale veiligheid in en rondom het pand. Zowel brandbeveiliging, camera-observatie als inbraakbeveiliging is toen door Masset Solutions verzorgd.

2017: De Demmarrage 12GO Biking

Per 2017 heeft 12GO Biking een grote stap gemaakt door haar oppervlakte te verdubbelen naar ruim 9000m2. De fietsenwinkel kreeg er meer dan het dubbele aan ruimte bij. Het magazijn werd maar liefst twee keer zo groot, net als het aantal werkplekken. Daarnaast is ook het parkeerterrein uitgebreid naar zo’n 230 parkeerplekken. Tijdens deze verbouwing heeft Masset Solutions de inbraakinstallatie en de brandmeldinstallatie op het hoogst haalbare niveau vernieuwd en uitgebreid.

2018-2019: Verbouwing 12GO Biking in volle gang

De verbouwing krijgt in 2019 een ambitieus vervolg! Er komt nogmaals een enorme ruimte aan magazijn en kantoor bij! De eerste heilpaal is de grond al in. Uiteraard staat ons team van deskundigen en monteurs  weer klaar om de brandbeveiliging en inbraakbeveiliging uit te breiden naar het gewenste niveau.

Meer over de verbouwing van 12GO Biking  vind je op hun website.

Ook zij kozen voor een veilig gevoel

21 juli 2023

Project: Zweeds Meubelgigant Duiven

4 april 2023

KDV De Dartel

12 januari 2023

Lucid Motors

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

688 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak