Resultaten klanttevredenheidsonderzoek 2017

Masset Solutions streeft naar een constante verbetering van de dienstverlening en heeft daarom onlangs een klanttevredenheidsonderzoek uitgevoerd. Door zoveel mogelijk feedback van onze klanten te ontvangen, kunnen wij werken aan een maximale klanttevredenheid. Wij zijn dan ook erg tevreden met de respons op het onderzoek en willen de respondenten dan ook bedanken voor hun deelname.

Resultaten onderzoek

Over het algemeen zijn klanten van Masset Solutions zeer tevreden. Zo vroegen wij aan onze klanten of zij Masset Solutions een cijfer wilde geven. Onze klanten geven ons gemiddeld een 7,8! Naast dit mooie cijfer geeft ook 92% van onze klanten aan dat zij Masset Solutions zouden aanraden aan iemand anders.

Naast een algemeen cijfer hebben wij ook vragen gesteld over de monteurs die regelmatig op bezoek gaan bij klanten. Bijna al onze klanten geven aan dat zij onze monteurs behulpzaam en klantvriendelijk vinden. Ook is een groot deel van onze klanten tevreden over het contact met onze monteurs bij vragen over technische onderwerpen.

Cijfers Masset Klanttevredenheid

Helaas kan het voorkomen dat er in de systemen van Masset Solutions een storing ontstaat. Maar zoals blijkt uit de uitkomsten van de enquête zijn bijna alle klanten tevreden over de snelheid waarmee Masset Solutions deze storingen verhelpt. Daarnaast geeft niemand van de respondenten aan ontevreden te zijn over de snelheid waarmee Masset Solutions haar storingen verhelpt.

Tevredenheid Masset

Naast alle positieve reacties gaan wij natuurlijk ook aan de slag met de minder positieve feedback die wij hebben ontvangen. Zo geeft een klein deel van de klanten aan (7%) dat zij graag verbeteringen zien in het logboek van Masset Solutions. Hier zullen wij ons de komende periode dan ook in verdiepen.

Alle verkregen resultaten geven een goed beeld van de mate van tevredenheid en de wensen van onze klanten. Hierdoor kunnen wij onze dienstverlening en services nog verder ontwikkelen en verbeteren.

Winnaars klanttevredenheidsonderzoek

Onder alle deelnemers van het klanttevredenheidsonderzoek hebben wij 3 Pyros handbrandblussers verloot. De winnaars zijn inmiddels bekend! Wij feliciteren Gouweloos ElektrotechniekRijnmond Opleidingen & Cursussen BV Stichting Kinderopvang Kralingen met hun gewonnen prijs.

Het klanttevredenheidsonderzoek is een stageopdracht van Thijmen Raateland en is uitgevoerd in opdracht van Masset Solutions. Thijmen volgt de opleiding Commerciële Economie aan De Haagse Hogeschool in Den Haag en hij zit in zijn tweede schooljaar. Voor meer informatie over de resultaten van dit klanttevredenheidsonderzoek kunt u contact met ons opnemen via info@massetsolutions.nl of bel naar 088 – 77 88 300.

Horeca

Hotels

Zorginstellingen

Scholen

Parkeergarages

gezondheidszorg

Kinderdagverblijven

Detailhandel

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

2881 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak