Meldkamerdiensten

Beveiligingssystemen worden zeer regelmatig op een meldcentrale. Wordt er dan bijvoorbeeld ingebroken of breekt er brand uit in uw bedrijfspand? Dan worden de hulpdiensten direct ingeschakeld. Dit verhoogt de kans op een goede afloop. Bent u benieuwd welke mogelijkheden dit zoal biedt? Wij leggen het u uit.

Heeft u een beveiligingsinstallatie of camerasysteem? Dan kunt u deze met behulp van Masset Solutions aan een meldkamer laten koppelen. Masset Solutions biedt particuliere meldkamerdiensten aan in samenwerking met ViewControl Alarmcentrale. Wanneer er iets aan de hand is binnen het terrein of gebouw waar het beveiligingssysteem hangt, zien onze collega’s dit direct en wordt er meteen actie ondernomen.

De voordelen van meldkamerdiensten

Masset Solutions werkt met diverse onafhankelijke meldkamers waaraan uw beveiligingsinstallatie gekoppeld kan worden. Wanneer u via Masset Solutions aangesloten wordt op een meldkamer, bent u verzekerd van veiligheid en bescherming van uw pand. Onze beveiligers – ook wel centralisten genoemd – monitoren continu de beveiligings- en camerasystemen die zijn aangesloten op de meldkamer.

De centralisten zijn nauwlettend getraind om snel en adequaat actie te ondernemen wanneer zich een calamiteit voordoet. Dit kan gaan om diverse calamiteiten, waaronder: brand, inbraak en roofovervallen. Met een meldkamer die uw beveiliging in de gaten houdt, verhoogt u uw veiligheid significant.

Wilt u eerst meer over ons weten? Lees dan hier wie wij zijn en wat wij doen.

Meldkamerdienst beveiligingsinstallatie

24 uur per dag controle over uw veiligheid

U bent 24/7 verzekerd van een goede beveiliging van uw bedrijfspand. Onze specialisten staan namelijk dag en nacht voor u klaar, zijn altijd in control en uitstekend bereikbaar.  Vergeet u of één van uw medewerkers om het beveiligingssysteem in te schakelen bij het verlaten van het pand? Dan nemen onze centralisten gewoon contact met u op. ViewControl is een partij die zelf geen beveiligingssystemen installeert bij derden. Dat zorgt ervoor dat ze volledig onafhankelijk is.

Interesse in onze meldkamerdiensten?

Heeft u interesse in meldkamerdiensten voor uw beveiligingsinstallaties? Vraag dan vrijblijvend een offerte op via onderstaande button. Wij reageren op werkdagen binnen 24 uur. Als u liever advies wilt, kan dat natuurlijk ook. Wij komen dan graag bij u langs of overleggen via mail of telefoon. Laat gerust een bericht achter!

Offerte aanvragen

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

3447 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak