Alarmsysteem laten installeren

De veiligheid van uzelf en uw bezittingen is een belangrijk goed. Heeft u een alarmsysteem aangeschaft voor uw pand of woning? U bent pas zeker van veiligheid voor uwzelf en uw eigendommen wanneer dit alarmsysteem is geïnstalleerd. Het installeren van een alarmsysteem kunt u zelf verzorgen of uitbesteden aan gespecialiseerde installateurs. 

Adviseren, leveren en installeren van uw alarmsysteem

Heeft u nog geen alarmsysteem laten installeren? Mogelijk weet u al welk alarmsysteem u wilt laten hebben in uw pand of woning. We kunnen ons echter ook goed voorstellen dat u niet weet welk alarmsysteem nu het meest geschikt is en aansluit op uw wensen.

Masset Solutions geeft naast het installeren van de alarmsystemem advies over het geschikte alarmsysteem voor uw persoonlijke situatie. Ook kunt u ieder gewenst alarmsysteem laten installeren door onze vakkundige monteurs.

Welk alarmsysteem moet ik laten installeren?
Om advies te geven over het alarmsysteem dat het beste geschikt is voor uw situatie, hebben we wat informatie nodig:

  • Welke wensen heeft u met betrekking tot het alarmsysteem? Denk aan het type sensoren: magneetcontacten, bewegingsmelders of glasbreuksensoren.
  • Wilt u het alarmsysteem laten aansluiten op een meldkamer?
  • Wilt u een bekabelde of een draadloos alarmsysteem?
  • Welk type bedieningspaneel vindt u prettig?

Wat kost een alarmsysteem laten installeren?

Regelmatig worden onze adviseurs gebeld met de vraag wat het kost om een alarmsysteem te laten installeren. Wij kunnen dan nooit een exact bedrag noemen – hooguit een richtprijs – omdat een alarmsysteem installeren echt maatwerk is, waarbij vele factoren (waaronder onder andere bovenstaande genoemde factoren) een belangrijke rol spelen.

Om een voorbeeld te noemen: twee bedrijven die exact hetzelfde alarmsysteem laten installeren, maar waarbij het ene bedrijf wel een camerasysteem erbij neemt en het andere bedrijf niet, zullen de kosten al aanzienlijk anders zijn.

Omdat een alarmssyteem laten installeren altijd maatwerk is, geven wij altijd eerst een uitgebreid, gedetailleerd advies inclusief een kostenplaatje. Zo weet u waar u aan toe bent wanneer u op zoek bent naar een betrouwbare alarminstallatie.

Wilt u uw alarmsysteem laten installeren?

Masset Solutions is specialist op het gebied van inbraakbeveiliging. Onze specialisten komen graag langs om uw alarmsysteem vakkundig te installeren. Dat betekent onder andere dat eventuele draden netjes worden weggewerkt, zodat deze niet direct in het zicht hangen. Neem contact op over alarmsysteem laten installeren via het contactformulier! U heeft binnen 24 uur een reactie.

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

2881 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak