Alarmopvolging

Verlaat u of één van uw collega’s het bedrijfspand? Dan wordt het alarmsysteem ingeschakeld. Wanneer het alarm afgaat bent u vaak niet in de gelegenheid om langs het pand te gaan om te controleren wat er aan de hand is.

Daarnaast brengt het zelf controleren van een pand de nodige risico’s met zich mee. Het is daarom verstandig om alarmopvolging in te schakelen via een derde partij voor de beveiliging van uw pand en voor uw eigen veiligheid.

Acties bij alarmopvolging

Komt er een alarm binnen bij de alarmcentrale? Dan geeft de centralist de melding door aan een surveillant op de route. Is de surveillant ter plaatse? Dan onderzoekt hij de oorzaak van het alarm. De omgeving rondom het pand wordt gecontroleerd en er wordt gecontroleerd of er sporen van schade of inbraak zijn op het pand. Aan de hand van de bevindingen wordt de procedure verder afgewerkt.

Is er sprake van inbraak? Dan worden de sporen veilig gesteld en worden er acties ondernomen. De meldkamer schakelt de politie in en u ontvangt een tevens een bericht. Na afloop maakt de surveillant een rapport van de alarmopvolging, met daarin alle details over het incident en de afhandeling ervan.

Alarmopvolging inschakelen?

Masset Solutions werkt samen met een onafhankelijke partij Alert Security. Alert Security is een erkende beveiligingsorganisatie. Is er nog geen alarm opvolging geregeld voor uw beveiligingssysteem of neemt u een beveiligingsinstallatie af via Masset Solutions? We staan in voor de veiligheid van uw pand en bezittingen! Neem contact op via het onderstaande formulier. Binnen 24 uur heeft u een reactie.

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

2881 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak