Certificeringen

Masset Solutions heeft alleen gecertificeerd personeel in dienst, waardoor ze alle producten met een hoogwaardig niveau weet af te ronden. Onze vakkundigheid blijkt uit de verschillende certificaten die we in de loop van de tijd behaald hebben voor de verschillende diensten die we leveren.

VEB erkend installatiebedrijf

Sinds 2021 is Masset Solutions een VEB erkend installatiebedrijf. De VEB is dé brancheorganisatie voor beveiligingsbedrijven. VEB-erkende beveiligingsbedrijven helpen u van het begin tot het eind met al uw beveiligingsvraagstukken, van advies en installatie tot onderhoud en bewaking.

Hierdoor biedt Masset Solutions u -naast onze expertise- ook de zekerheid om aan de eisen van uw verzekeraar te kunnen voldoen. Indien dit vereist is door de verzekeraar kunnen wij de kwaliteit middels een kwaliteitsbewijs aantoonbaar maken.

VCA* certificaat

Masset Solutions is in bezit van het VCA* certificaat. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu Checklist Aannemers. Met deze certificering laten wij zien dat onze werkzaamheden voldoen aan de eisen gesteld in de norm: VGM Checklist Aannemers, VCA* 2017/6.0.

Het certificaat heeft betrekking op het leveren, installeren en onderhouden van beveiligingsinstallaties voor zowel zakelijke klanten als particulieren. Met dit certificaat tonen wij aan dat ons personeel in staat is om op een veilige en gezonde manier te werk te gaan

Horeca

Hotels

Zorginstellingen

Scholen

Parkeergarages

Gezondheidszorg

Kinderdagverblijven

Detailhandel

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

2881 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak