IP camerasysteem

Er zijn veel verschillende type professionele camerasystemen voor bedrijven en instellingen, waaronder een IP camerasysteem. Wat is het en wat zijn de voordelen van een IP camera systeem? Op deze pagina leest u alle tips & trics.

IP CamerasystemenWat is een IP camera systeem?

Een IP-camerasysteem is een zelfstandige apparaat waarmee u live videobeelden kunt bekijken. Waar u ook bent, overal heeft u de toegang tot het netwerk van de camera. De IP camera’s worden verbonden met bijvoorbeeld uw eigen computernetwerk of met een bestaand netwerk. De IP camera’s hebben een hoge resolutie, waardoor details goed zichtbaar zijn.

Voordelen van een IP camerasysteem

  1. De IP camera’s zijn mobiel, waardoor deze gemakkelijk te verplaatsen zijn. De installatie van de camera’s kan hierdoor soepel verlopen.
  2. U kunt met minder beveiligingscamera’s volstaan ten opzichte van een analoog systeem met meerdere camera’s.
  3. U kunt de videobeelden wereldwijd live bekijken.
  4. Er hoeft geen gebruik te worden gemaakt van software om de live beelden te bekijken. Deze wordt in een internetbrowser als een internetpagina getoond.
  5. Het IP camerasysteem kan ten alle tijden uitgebreid worden met extra functionaliteiten of meerdere camera’s.

Wanneer wordt een IP camerasysteem toegepast?

Bij grote bedrijfspanden worden IP camera’s vaak toegepast, omdat het camerasysteem gemakkelijk uitgebreid kan worden. Daarnaast kan het camerasysteem vaak op het bestaande netwerk worden aangesloten, wat geld bespaart.

Heeft u nog een vraag over een IP camerasysteem? Bent u benieuwd of een IP camerasysteem geschikt is voor uw bedrijfspand? Neem contact op via het het contactformulier. Onze specialisten komen graag bij u langs op locatie.

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

2881 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak