Camerabewaking op het werk

Beveiliging begint altijd bij preventie. Het voorkomen van calamiteiten en gevaarlijke situaties is prioriteit nummer één voor zowel de ondernemer als het beveiligingsbedrijf. Wat inbraakbeveiliging betreft is camerabewaking op het werk de beste manier om te voorkomen dat u ten prooi valt aan dieven, vandalen en andere kwaadwillenden.

De voordelen van camerabewaking op het werk

Wanneer u kiest voor camerabewaking op het werk, brengt dat een aantal voordelen met zich mee. Daaronder vallen onder andere de onderstaande punten:

Vier types camerasystemen

Bij Masset Solutions werken we met diverse types camerasystemen. Elk soort systeem heeft zijn eigen voor- en nadelen en een eigen kostenplaatje. Overweegt u camerabewaking op het werk, dan vertellen wij u graag meer over alle vier de soorten systemen en welke het meest geschikt is voor uw organisatie. De mogelijkheden zijn:

  • Analoog camerasysteem (verouderd en van matige kwaliteit)
  • Digitaal HD-SDI (zeer scherp beeld)
  • Digitaal IP (zeer scherp beeld)
  • HDCVI, AHD en TVI (analoog, maar wel HD-beeld)

inbraak preventie camerasysteemEr zijn een hoop verschillende camera-oplossingen op de markt. Wij kunnen ons goed voorstellen dat het voor ondernemers niet makkelijk is om de beste optie te kiezen voor camerabewaking op het werk. U bent immers bezorgd om uw veiligheid en wilt alleen het allerbeste materiaal aanschaffen. Wij adviseren u graag over de mogelijkheden; u kunt te allen tijde het contact met ons opnemen. Wij beloven zo snel mogelijk contact met u op te nemen en adviseren u graag over de mogelijkheden.

Camerabewaking op het werk is vooral maatwerk

Als u op zoek bent naar een goed beveiligingssysteem met camera’s van hoge kwaliteit, dan raden wij u aan een specialist in te schakelen om u van advies te voorzien. Wij doen dat overigens graag voor u en genereren voor u de optie die het meeste effect oplevert. De best passende soort camerabewaking op het werk bepalen wij op basis van uw wensen, uw voorkeuren en de aard, status en locatie van uw pand.

Camerabewaking op het werk aanschaffen

Nadat wij u hebben geadviseerd en u over bent gegaan tot aanschaf, zijn wij uiteraard ook bereid om de camera’s voor u te installeren. Dit is belangrijk omdat een beveiligingsinstallatie pas adequaat werkt wanneer deze door een expert is aangesloten. Wij installeren uw systeem voor u en controleren of alles op orde is. De oplevering vindt plaats in overleg met u en wij verzekeren u ervan dat wij u ook na aanschaf en montage graag te woord staan wanneer u vragen heeft over camerabewaking op het werk.

Meer weten? Neem dan via het contactformulier contact met ons op.

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

2881 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak