Camerabeveiliging systeem

Uw bedrijfspand of industrieterrein bewaken doet u onder andere door de inzet van een camera beveiliging systeem. Door de jarenlange ervaring van Masset Solutions kunnen we u een gepast advies geven over het camera beveiligingssysteem wat het beste bij uw organisatie past.

Met de camerabewaking van Masset Solutions kunt u zowel ‘live’ toezicht houden, alsook de beelden achteraf opvragen wanneer er een calamiteit heeft plaatsgevonden. Voor het installeren en plaatsen van het camera beveiliging systeem, is het belangrijk dat u een beveiligingsplan samenstelt. In het beveiligingsplan bekijkt Masset Solutions welk camera beveiliging systeem het beste past bij uw organisatie, pand en locatie. Naar aanleiding van het beveiligingsplan kunt u een keuze maken voor een systeem.

Installatie camera beveiliging systeem

Naast het opstellen van een beveiligingsplan en het aanschaffen van een camera beveiliging systeem, installeert Masset Solutions het camera beveiliging systeem ook op uw locatie. Onze monteurs werken heel vakkundig, zodat uw beveiligingscamera’s er netjes en professioneel hangen.

Vragen over het camera beveiliging systeem of wilt u graag meer weten over de installatie en de type camera systemen? Neem contact met ons op en maak een afspraak. Onze adviseurs komen graag bij u langs.

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

2881 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak