Goede camerabeveiliging zorgt voor preventieve én repressieve bewaking van uw pand en uw eigendommen. Met onze bewakingscamera’s kunt u 24/7 toezicht houden en achteraf beelden opvragen wanneer er een calamiteit heeft plaatsgevonden. Masset Solutions adviseert u graag over de nieuwste beveiligingstechnologie en wat die voor u kan betekenen.

Soorten camerabeveiligingssystemen

Er zijn vier type bewakingscamera-systemen die voor professioneel gebruikt worden toegepast, namelijk:

    • Analoog camerasysteem (verouderd systeem, matig beeld)
    • Digitaal IP-camerasysteem (zeer scherp beeld)
    • Digitaal HD-SDI-camerasysteem (zeer scherp beeld)
    • HDCVI, AHD en TVI-camerasysteem (Analoog HD, zeer scherp beeld)

Welke optie voor u de beste is, overleggen we graag samen met u. Dit doen we op basis van uw voorkeuren, maar ook op basis van het pand dat u bezit en de eigendommen die u wilt beveiligen.

Waarom onze camerabeveiligingssystemen de beste zijn

Zoals alle techniek, is ook camerabewaking volop in ontwikkeling. De tijden van het opslaan van de beelden op videobanden ligt alweer mijlenver achter ons. Goede camerabeveiliging valt of staat bij de opslag van de relevante beelden. U wilt namelijk niet alleen een preventieve werking van het systeem. Het opslaan van de camerabeelden gebeurt dan ook bij voorkeur op een Digitale Videorecorder (DVR).

Op de hoogwaardige DVR’s van Masset Solutions zijn de beelden van de bewakingscamera’s gemakkelijk terug te zoeken. Dit kan onder meer op basis van bewegingsdetectie. Een DVR neemt in dat geval uitsluitend beelden op wanneer er beweging plaatsvindt in een aangegeven gebied. Zo heeft u alleen camerabeelden tot uw beschikking wanneer er iets gebeurt.

De DVR kan aangesloten worden op internet zodat u de camerabewaking direct live online kunt bekijken of terug kunt kijken. Dit kan zelfs op uw mobiele telefoon middels een app.

BEKIJK GERELATEERD PROJECT

Een beveiligingsplan op maat? Ontvang kosteloos advies

Door het grote aanbod camerabewaking is het voor u vaak lastig te bepalen welke bewakingscamera voor uw situatie het beste voldoet. Wij hebben jarenlange ervaring in het maken van beveiligingsplannen op maat waardoor we u uitstekend kunnen ondersteunen bij het kiezen voor de juiste bewakingscamera op de juiste plek. Onze producten zijn geschikt voor zowel woonhuizen als bedrijven.

Ons advies geven we graag door telefonisch contact, maar we vinden het ook prima om langs te komen op locatie en samen met u de mogelijkheden langs te lopen. Door onze landelijke dekkingen jarenlange ervaring kunnen wij landelijk een professionele installatie van uw camerabeveiliging garanderen. Meer over ons weten? U leest hier wie wij zijn en wat wij doen.

Wanneer u besluit om te beveiligen door middel van camerabewaking wilt u natuurlijk dat de apparatuur vakkundig geïnstalleerd wordt zodat deze te allen tijde goed functioneert. Onze monteurs werken alle kabels vakkundig weg zodat u er geen omkijken meer naar heeft.

Wilt u meer informatie over beveiligingscamera’s? Maak een afspraak met één van onze adviseurs door het formulier in te vullen. We maken graag kennis met u!

VRAAG EEN OFFERTE AAN

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

2881 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak