Revisie brandmeldinstallatie

Een brandmeldinstallatie heeft een gemiddelde economische en technische levensduur van 10 jaar. Is de brandmeldinstallatie dermate verouderd, dat de leverancier er geen service meer aan verleent? Blijkt uit de maandelijkse controle van de brandmeldinstallatie dat de brandmeldinstallatie niet meer voldoet aan de huidige eisen? Dan is het aan te raden om zo spoedig mogelijk een revisie van de brandmeldinstallatie uit te laten voeren. U wilt de brandveiligheid van uw gebouw natuurlijk waarborgen.

Vernieuwd u uw brandmeldinstallatie niet? Dan is de kans op storingen aanzienlijk groter. Ook bent u verantwoordelijk wanneer zich een calamiteit voordoet. Reden genoeg om ervoor te zorgen dat de brandmeldinstallatie weer aan de juiste eisen voldoet!

Kosten Brandmeldinstallatie controleWaarom uw brandmeldinstallatie reviseren?

Een nieuwe brandmeldinstallatie is een investering voor uw bedrijf. Naast de investering voor de installatie van de brandmeldinstallatie veroorzaakt het vernieuwen van een brandmeldinstallatie vaak ook overlast voor de continuïteit van het bedrijf. Om de kosten van een nieuwe brandmeldinstallatie zoveel mogelijk te dekken kunnen we uw brandmeldinstallatie reviseren.

Wat gebeurt er bij de revisie van uw brandmeldinstallatie?

Bij een revisie worden de onderdelen die nog in goede staat zijn hergebruikt voor een nieuwe brandmeldinstallatie of worden de onderdelen binnen de huidige brandmeldinstallatie vervangen door nieuwe onderdelen. Kan de bekabeling worden hergebruikt worden? Dan wordt de nieuwe brandmeldinstallatie op de huidige bekabeling aangesloten.

Voordelen van een revisie

  • Investering ligt minder hoog
  • Het bespaart tijd
  • Minimaliseert de overlast binnen het bedrijf

Revisie brandmeldinstallatie doorvoeren?

Moet uw brandmeldinstallatie vervangen worden en wilt u de investering zo laag mogelijk houden? Neem dan contact met ons op! De specialisten van Masset Solutions komen bij u langs op locatie om de staat van de verschillende onderdelen binnen de brandmeldinstallatie te inspecteren. Na de inspectie ontvangt u een prijsopgave voor het reviseren van de brandmeldinstallatie.

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Vul het contactformulier in en u ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een reactie.

Brandbeveiliging: wij ontzorgen u voor 100%

Wilt u de brandveiligheid van uw pand graag door een professional laten regelen? Dan bent u bij Masset Solutions aan het perfecte adres. Wij zijn kenners op het gebied van veiligheid en hebben ruime ervaring met brandveiligheid in uiteenlopende sectoren. Dankzij onze werkwijze kunt u de brandveiligheid van uw pand voor 100% aan ons uitbesteden. Van concept tot realisatie en ook het onderhoud daarna.

We hebben een team van specialisten in dienst en verzorgen de brandveiligheid onder andere voor:

Horeca

Hotels

Zorginstellingen

Scholen

Parkeergarages

gezondheidszorg

Kinderdagverblijven

Detailhandel

BMI-OAI

Cursus Beheerder
Brandmeldinstallatie &
Ontruimingsalarminstallatie

Wanneer u een brandmeldinstallatie of ontruimingsalarminstallatie in uw pand heeft, bent u verplicht om conform NEN2654-1 uw brandmeldinstallatie & ontruimingsalarminstallatie maandelijks te controleren. U kunt ervoor kiezen om het beheer uit te besteden aan bijvoorbeeld Masset Solutions of het beheer zelf uit te voeren.

Lees meer

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

2881 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak