PvE brandmeldinstallatie

Wanneer u in het bezit bent van een brandmeldinstallatie, is het belangrijk dat u een Programma van Eisen (PvE) laat opstellen. Er zijn verschillende partijen die naar de PvE van uw brandmeldinstallatie kunnen vragen. Denk bijvoorbeeld aan de gemeente, de brandweer of uw verzekering. Het opstellen van een PvE moet daarom door een specialist worden uitgevoerd.

Samenstelling van het PvE voor uw brandmeldinstallatie

Het PvE bestaat uit diverse onderdelen waarop de brandmeldinstallatie, de omgeving van de installatie en het pand worden gekeurd. De richtlijnen waaraan uw brandmeldinstallaties moeten voldoen en waarop de brandmelders worden gekeurd, zijn vastgelegd in NEN 2535. Een specialist van Masset Solutions komt bij u langs om het pand en de brandmeldinstallatie te controleren. Naar aanleiding van de inspectie wordt het PvE voor uw pand opgesteld. Nadat het PvE is opgesteld is het belangrijk dat iedere belanghebbende partij het PvE ondertekend. Zo kunnen er achteraf geen geschillen ontstaan.

ACTIE: Wanneer u overstapt naar Masset Solutions en een tweejarig contract afsluit, ontvangt u 25% korting op het eerste jaar onderhoud.

Voorbeeld PvE brandmeldinstallatie

De brandweer heeft een standaard Programma van Eisen opgesteld voor de inspectie van een brandmeldinstallatie. Het voorbeeld PvE voor uw brandmeldinstallatie geeft u een inzicht in de onderdelen waarop uw brandmeldinstallatie wordt gecheckt.

Wilt u een PvE voor uw brandmeldinstallatie?

Maak een afspraak met één van de specialisten van Masset Solutions en u bent ervan verzekerd dat uw brandmeldinstallaties voldoen aan de richtlijnen. U kunt een afspraak maken door het contactformulier in te vullen of te bellen naar 088 – 77 88 300.

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

2881 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak