Brandwerende platen

De brandveiligheid van een gebouw is van levensbelang. Het toevoegen van brandwerende platen aan een constructie is daarom geen overbodige luxe. Brandwerend materiaal vertraagt de ontwikkeling en verspreiding van het vuur, waardoor een grote brand binnen een organisatie kan worden voorkomen. Je kunt deze platen zelf, aan bijvoorbeeld een plafond, construeren, maar het advies om dit te laten doen door een externe gespecialiseerde partij. Het gaat namelijk om brandveiligheid en hieraan zijn een aantal vereiste verbonden. De experts binnen Masset Solutions kunnen deze brandwerende platen volgens wet & regelgeving op maat voor u construeren.

Wanneer maak je gebruik van brandwerende platen?

Gebouwen en verbouwingen waar een bouwvergunning voor is afgegeven moeten voldoen aan brandveiligheidseisen. Om aan deze brandveiligheidseisen te voldoen, is het gebruik van brandwerend materiaal essentieel. Voorbeelden van brandwerende materialen zijn brandwerende platen. Door draag- en staalconstructies, wanden, vloeren, daken, plafonds en doorvoeringen te bekleden met deze platen wordt weerstand geboden tegen branddoorslag. Hierdoor hebben aanwezigen langer de tijd om zich door het gebouw te verplaatsen. Meer informatie over brandwerende scheidingen vind je hier:

Brandwerende deuren
Brandwerend glas
Brandwerende afdichtingen
Brandwerende platen

Masset Solutions. Expert in brandwerende platen.

Masset Solutions is een expert op het gebied van brandveiligheid. Al meer dan 34 jaar zijn wij actief bezig met het brandveilig maken van zeer diverse panden door heel Nederland. Heeft u advies nodig over de brandveiligheid van uw pand? Of wilt u de mogelijkheden bespreken over het aanbrengen van brandwerende platen? Onze experts staan voor u klaar. Neem contact op via 088 – 77 88 300 of stuur een e-mail naar info@massetsolutions.nl. Binnen 24 uur ontvangt u een reactie.

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend gecertificeerd personeel

3447 veilige klanten

Beschermd tegen brand en inbraak