Brandkluizen & datakluizen: bescherm uw bezittingen

Uw kostbare bezittingen verdienen de optimale bescherming tegen inbraak en brand. Breekt er brand uit in uw bedrijfspand of vindt er een inbraak plaats? Belangrijke bezittingen en documenten blijven veilig in een professionele kluis, brandkast of archiefkast. Zowel voor privébeveiliging als voor de moderne beveiligingsplanning van bedrijven is de juiste kluis te vinden.

Bent u op zoek naar een sleutelkluis, een klein kluisje voor in de slaapkamer of zoekt u juist een groter formaat brandkast of archiefkast? Wij kunnen u over alle soorten kluizen en safes adviseren en deze ook leveren en wanneer gewenst plaatsen.

Het veilig opbergen van waardevolle goederen is een belangrijk onderdeel van het beveiligingsplan. De keuze van de juiste soort en het type kluis is geheel afhankelijk van uw persoonlijke situatie. De adviseurs van Masset Solutions helpen u graag bij het maken van de juiste keuze.

Inbraak risicoklasse verlagen
De juiste waardeberging kan uw inbraak-risicoklasse positief beïnvloeden. De investering in de kluis kan resulteren in een lagere klasse, waardoor u minder hoeft te investeren in bouwkundige en elektronische maatregelen.

Welke kluizen zijn geschikt?

Vraagt u zich af welke kluis geschikt is voor uw waardevolle documenten? Vraag advies aan onze specialisten door het contactformulier in te vullen. Masset Solutions adviseert, levert én installeert de juiste kluis bij u op locatie. U ontvangt op werkdagen binnen 24 uur een reactie!

Naar een 100% veilig gevoel

Offerte ontvangen

Om uw werk te kunnen verrichten is het belangrijk dat u zich veilig voelt en aan de wettelijke eisen voldoet. Masset helpt u daar graag bij.

Vrijblijvende offerte

Sinds 1987

30 jaar ervaring met
allerlei typen beveiliging

Eén aanspreekpunt

Volledige ontzorging op
het gebied van veiligheid

100% Gecertificeerd

Uitsluitend
gecertificeerd personeel

3447 veilige klanten

Beschermd tegen
brand en inbraak